(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola Musta Lammas, Kuopio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020
Haemme asiakkaallemme, Ravintola Mustaan Lampaaseen, iloista ja kunnianhimoista tarjoilijaa, joka on kiinnostunut kehittymään alallaan.

Toivomme, että sinulle on karttunut jo jonkin verran tarjoilijan työkokemusta, mutta voit olla myöskin vasta urasi alkupolulla. Tarjoamme Sinulle työpaikan yhdessä Kuopion arvostetuimmassa, elegantissa ja välillä hektisessäkin työympäristössä.
Haemme Mustan Lampaan perheeseen juuri Sinua, mukava, lämminhenkinen, huumorintajuinen, rohkea ja reilu tyyppi. Työtä on tarjolla 60h/3 viikkoon. Työskentely on mahdollista myös muissa Ravintolamestareiden ravintoloissa.

Musta Lammas kuuluu Ravintolamestareiden ravintolaperheeseen, joka tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Mustassa Lampaassa tarjoillaan uniikissa miljöössä keittiössä alusta asti itse valmistamia elämyksiä yhdistettynä monipuolisiin viineihin sekä muihin juomiin. Laatu on sydämen asia.


Edellytämme sinulta

Hygieniapassia
Organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta
Kykyä ja motivaatiota ottaa vastuuta ja oppia uutta
Positiivista asennetta
Rohkeaa asennetta


Tarjoamme sinulle

Erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamista
Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Täytä huolellisesti työhakemuksesi, missä kerrot osaamisestasi ja motivaatiostasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten lähetäthän hakemuksen pikaisesti!


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy
043 8269053, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi