(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola Más, Scandic Simonkenttä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018
Hei tarjoilija, vieläkö loppuvuodesta olisi kalenterissa tilaa? Scandic Simonkentän ravintola Más etsii vahvistusta joukkoihinsa loppuvuodeksi.

Ravintola Más on saanut inspiraationsa Iberian niemimaan modernista keittiöstä, pohjoismaisesta ruokatyylistä ja lähellä tuotetuista laadukkaista raaka-aineista. Täällä asiakas voi maistella useita pieniä annoksia, kokeilla avokeittiön Rotisserie-grillin herkullisia makuja tai tilata isomman annoksen jaettavaksi koko seurueen kesken.

Másissa asiakkaat viihtyvät niin kahden kesken kuin suuremmassakin seurueessa. Narinkkatorin ylle avautuvalla terassilla pitkä ilta hyvässä seurassa vaihtuu nopeasti yöhön.

Ravintolan henkilökunta luo osaltaan tunnelmaa ja tarjoilee heille päivittäin herkullista ruokaa ja juomaa. Henkilökunta toivottaa vieraansa tervetulleiksi omalla persoonallaan, jolloin pystytään luomaan heille yksilöllisiä ja ikimuistoisia kokemuksia. Kaikkien tiimiläisten odotetaan toimivan aina Scandicin arvojen Be Caring, Be You, Be A Pro ja Be Bold mukaisesti.


Edellytämme sinulta

Kokemusta ravintola-alan työstä
Itsenäistä ja reipasta otetta työhön


Tarjoamme sinulle

Työtä sen verran kuin sinulle sopii


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi tai jätä meille CV:si. Kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi ja koulutuksesi sekä nykytilanteesi, sillä meidän on tärkeää tietää mitä osaat. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Kutsumme hakijat hakemusten perusteella mahdolliseen haastatteluun. Muistathan liittää hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.

Työsopimus solmitaan StaffPointin kanssa.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi