(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola Martina, Rovaniemi
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu asiakaspalvelija? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti, sillä haemme nyt Rovaniemen Martinaan

À LA CARTE TARJOILIJAA

Vastuualueesi

Tarjoilijana toimit monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä Martinan viihtyisässä miljöössä. Huolehdit sekä à la carte-annosten ja juomien tarjoilusta, että asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys ja reippaus ovat ominaisuuksia, joita toivomme sinulta löytyvän. Osaamisesi pohjana on alan koulutus - olet jo valmistunut tarjoilijaksi tai opiskelet ravintola-alalla – tai olet kartuttanut kokemustasi vastaavissa tehtävissä toimiessasi. Työskentelet tehokkaasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja hoidat hommat aina kunnialla loppuun saakka. Olet huumorintajuinen, joustava sekä hyvällä paineensietokyvyllä varusteltu persoona, jolla on tekevä ote työntekoon. Aurinkoisen asenteesi lisäksi sinulta löytyy pelisilmää salissa toimimiseen ja lisämyynnin tekemiseen.

Edellytämme Sinulta, että olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassin ja, että olet vähintään 18-vuotias.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Kyseessä on talvisesongille sijoittuva (marras-maaliskuu) määräaikainen sopimus vähimmäistuntimäärällä 63h/3vkoa.

Kiinnostuitko?

Opteam toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 17.09 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opteamin Lapin toimisto: +358108500554, lappi@opteam.fi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel