(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola Martina, Pori
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu asiakaspalvelija? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti, sillä haemme nyt Porin Martinaan

À LA CARTE TARJOILIJAA

Vastuualueesi

Tarjoilijana toimit monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä Martinan viihtyisässä miljöössä. Huolehdit sekä à la carte-annosten ja juomien tarjoilusta, että asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys ja reippaus ovat ominaisuuksia, joita toivomme sinulta löytyvän. Osaamisesi pohjana on alan koulutus - olet jo valmistunut tarjoilijaksi tai opiskelet ravintola-alalla – tai olet kartuttanut kokemustasi vastaavissa tehtävissä toimiessasi. Työskentelet tehokkaasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja hoidat hommat aina kunnialla loppuun saakka. Olet huumorintajuinen, joustava sekä hyvällä paineensietokyvyllä varusteltu persoona, jolla on tekevä ote työntekoon. Aurinkoisen asenteesi lisäksi sinulta löytyy pelisilmää salissa toimimiseen ja lisämyynnin tekemiseen.

Edellytämme Sinulta, että olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassin ja, että olet vähintään 18-vuotias.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työ on aluksi keikkaluontoista, kesäksi tunteja tarjolla n. 63h/ 3vko. Työ sopii siis erinomaisesti alan opiskelijalle tai muuten lisätyötä kaipaavalle.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 16.2. mennessä oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.