Tarjoilija, ravintola Mamma Maria
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019
Oletko asiakaspalvelun ammattilainen ja et hätkähdä kiireisiäkään hetkiä? Entä pidätkö italialaisesta ruokakulttuurista ja tunnelmasta? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä elämäsi työpaikkaan, sillä aito italialainen ravintola Mamma Maria etsii TARJOILIJAA vakituiseen työsuhteeseen!

Sinulla tulee olla jo kokemusta tarjoilijan tytöstä ja positiivinen asenne työntekoon. Työtehtäviisi kuuluu tilausten ottaminen asiakkailta, juomien ja annosten pöytiin tarjoilu ja salin siisteydestä vastaaminen. Työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin, joten pystyt työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja valitun henkilön välille. Palkkauksessa noudatamme vähintään MaRaVa TESiä. Työsuhde on osa-aikainen 111h/3vko. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä!


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta tarjoilijan työtehtävistä
Intohimoa asiakaspalveluun
Hyvää paineensietokykyä
Hyviä vuorovaikutustaitoja


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen
Ainutlaatuisen työympäristön
Luotettavan työnantajan


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä nykytilanteesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään! Kutsumme hakemusten perusteella hakijat haastatteluun. Muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266117
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti