(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola Mamma Maria, Lahti
Mamma Maria

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Oletko asiakaspalvelun ammattilainen ja et hätkähdä kiireisiäkään hetkiä? Entä pidätkö italialaisesta ruokakulttuurista ja tunnelmasta? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä elämäsi työpaikkaan, sillä aito italialainen ravintola Mamma Maria etsii TARJOILIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen!

Sinulla tulee olla jo kokemusta tarjoilijan tytöstä ja positiivinen asenne työntekoon. Työtehtäviisi kuuluu tilausten ottaminen asiakkailta, juomien ja annosten pöytiin tarjoilu ja salin siisteydestä vastaaminen. Työvuorot sijoittuvat ravintolan kaikkiin aukioloaikoihin, joten pystyt työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja valitun henkilön välille. Palkkauksessa noudatamme vähintään MaRaVa TESiä. Työsuhde on osa-aikainen noin 90h/3vko. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä!


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta tarjoilijan työtehtävistä
Intohimoa asiakaspalveluun
Hyvää paineensietokykyä
Hyviä vuorovaikutustaitoja


Tarjoamme sinulle

Määräaikaiseen ja osa-aikaisen työsuhteen
Ainutlaatuisen työympäristön
Luotettavan työnantajan


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Meille on erittäin tärkeää tietää aiempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä nykytilanteesi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n ja suosittelijasi yhteystiedot. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään! Kutsumme hakemusten perusteella hakijat


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi