(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Ravintola Lokkiin
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Ravintola Lokkiin ammattitaitoista 

TARJOILIJAA


pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti ja kokoaikaisesti.


Tehtävässä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa, kauniin Vesijärven rannalla aivan Lahden sataman kupeessa. 


Menestyt tehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alalle soveltuvan koulutuksen sekä kokemusta tarjoilijan tehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet tehokas ja joustava tekijä, jonka hymy ei hyydy kovassakaan kiireessä. Nautit ainutlaatuisten asiakaskokemusten luomisesta ja haluat tarjota asiakkaille aina parasta palvelua.  

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Dani Nguyen, puh. 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi