(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola La Famiglia, PIKKUJOULUKAUSI
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Hiio hoi sinä asiakaspalvelualtis ja tarjoilijan kokemusta kerryttänyt tekijä! Etsimme nyt tarjoilijoita Helsingin keskustassa sijaitsevaan Ravintola La Famigliaan pikkujoulukaudeksi - Oletko Sinä yksi heistä?

Helsingin ydinkeskustassa Keskuskadulla sijaitseva La Famiglia edustaa amerikanitalialaista keittiötä ja ravintolaa New Yorkin tyyliin, reilua amerikanitalialaista ruokaa; pizzaa, pastaa, pihvejä ja salaatteja. La Famiglia on italiaa ja tarkoittaa perhettä, logossa oleva oliivipuu kuvaa sukupuuta, eli La Famiglia on koko perheen kohtaamispaikka ja kulkee siten osana kaupunkikulttuuria.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaan vastaanottaminen ja palveleminen yksilöllisesti, herkullisia ja maukkaita ruoka- ja juomatuotteita suositellen sekä omasta asemastasi huolehtiminen niin siisteyden, laadun kuin asiakastyytyväisyydenkin osalta. Työt alkavat loka-marraskuun vaihteessa ja jatkuvat aina vuoden loppuun saakka. Töitä on tarjolla keskimäärin 60h/3 vkoon sinun käytettävyytesi mukaan.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa ravintola-alan kokemusta
Myyntihenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
Halua huolehtia asiakastyytyväisyydestä omalla toiminnallasi niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin
Valmiutta sitoutua työskentelemään La Famigliassa koko pikkujoulukauden ajan ja työskentelemään vuorotyössä kaikkina ravintolan aukioloaikoina
Täysi-ikäisyyttä
Suomenkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Kattavan perehdytyksen
Rennon työympäristön ja mukavat työkaverit
Erinomaisen mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittää omaa osaamistasi
Mahdollisuuden työllistyä StaffPointin kautta myös pikkujoulujen jälkeen


Kiinnostuitko?

Jos olet yhteen hiileen puhaltava, oma-aloitteinen ja positiivinen asiakaspalvelija, lähetä meille työhakemuksesi ja liity StaffPointin huipputiimiin.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi