(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola La Famiglia, KESÄTYÖ
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020
Aiomme löytää asiakaspalvelualttiita ja toivottavasti jo jonkin verran ravintola-alan kokemusta kerryttäneitä tarjoilijoita Helsingin keskustassa sijaitsevaan Ravintola La Famigliaan - Oletko Sinä yksi heistä?

Helsingin ydinkeskustassa Keskuskadulla sijaitseva La Famiglia edustaa amerikanitalialaista keittiötä ja ravintolaa New Yorkin tyyliin, reilua amerikanitalialaista ruokaa; pizzaa, pastaa, pihvejä ja salaatteja. La Famiglia on italiaa ja tarkoittaa perhettä, logossa oleva oliivipuu kuvaa sukupuuta, eli La Famiglia on koko perheen kohtaamispaikka ja kulkee siten osana kaupunkikulttuuria.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaan vastaanottaminen ja palveleminen yksilöllisesti, herkullisia ja maukkaita ruoka- ja juomatuotteita suositellen sekä omasta asemastasi huolehtiminen niin siisteyden, laadun kuin asiakastyytyväisyydenkin osalta. Työt alkavat huhti-kesäkuun aikana ja mahdollisuuksien mukaan jatkuvat pitkälle syksyyn. Töitä on tarjolla keskimäärin 90h/3vko.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa ravintola-alan kokemusta
Myyntihenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
Halua huolehtia asiakastyytyväisyydestä omalla toiminnallasi niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin
Valmiutta sitoutua työskentelemään La Famigliassa koko kesäkauden ajan ja työskentelemään vuorotyössä kaikkina ravintolan aukioloaikoina
Täysi-ikäisyyttä
Suomenkielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Kattavan perehdytyksen
Rennon työympäristön ja mukavat työkaverit
Erinomaisen mahdollisuuden edetä urallasi ja kehittää omaa osaamistasi
Mahdollisuuden työllistyä StaffPointin kautta myös kesän jälkeen


Kiinnostuitko?

Jos olet yhteen hiileen puhaltava, oma-aloitteinen ja positiivinen asiakaspalvelija, lähetä meille työhakemuksesi ja liity StaffPointin huipputiimiin.
Muistathan, että parhaat kesätyöpaikat täytetään jo nyt!


Lisätietoja

Marita Ohanwe
Rekrytointikonsultti
HoReCa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
045 7881 7097
marita.ohanwe@staffpoint.fi