(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Ravintola Foija, Turku
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Foija on yksi Suomen vanhimmista edelleen toimivista ravintoloista, jossa ruoka ja palvelu sekä ainutlaatuinen miljöö takaavat unohtumattoman ravintolaelämyksen, niin lounaalla kuin illanvietossakin.
Kuulostiko edellinen kuvaus työympäristöltä, jossa mieluusti työskentelisit? Mikäli olet asiakaspalvelutilanteissa erinomaisesti viihtyvä persoona, ja etsit elämääsi uusia tuulia, jatka lukemista! Etsimme nyt ravintola Foijaan TARJOILIJAA!

Vastuualueesi

Tarjoilijana toimit monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä ravintola Foijan viihtyisässä miljöössä. Huolehdit sekä à la carte että baaripuolen tarjoilusta ja asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä.

Menestyksen avaimet

Olet aidosti asiakaspalveluhenkinen tyyppi, jolta löytyy reipas ja tekevä ote työtä kohtaan. Työskentelet tehokkaasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja hoidat hommat aina kunnialla loppuun saakka. Olet huumorintajuinen, joustava sekä hyvällä paineensietokyvyllä varusteltu persoona. Aurinkoisen asenteesi lisäksi sinulta löytyy pelisilmää salissa toimimiseen sekä sopivasti pilkettä silmäkulmastasi.

Sinulla on jo aikaisempaa asiakaspalvelutaustaa, ja erityisesti katsomme eduksi, jos sitä on kertynyt ravintola-alalta tai sinulla on alan koulutus. Arvostamme lisäksi jos olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassit ja olet kielitaitoinen. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava, työn alkamisajankohta on mahdollisimman pian. Lisäksi pakettiin kuuluu Suomen merkittävimpiin ravinto-alan yrityksiin lukeutuvan Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 28.9 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 4000 ravintola-alan ammattilaista.

Restel uudistuu – laajennamme liiketoimintaa uusilla avauksilla, uudistamme olemassa olevia toimipisteitä ja tarjoamme satoja uusia työpaikkoja. Etsimmekin jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä rakentamaan kanssamme entistä parempia elämyksiä. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä aina aputyöstä esimiestyöhön ja sopivia ammatillisia haasteita uran kaikissa vaiheissa. Haluamme palkata alan parhaat tyypit noviiseista tervaskantoihin, Helsingistä Rovaniemelle. Konseptista riippumatta työntekijöitämme yhdistää tinkimätön halu palvella asiakasta mielenjäävästi, henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset, kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Edellytykset työnsaannille: Iloinenasiakaspalvelija
Eduksi luettavat asiat: Anniskelupassi, Hygieniapassi, Rakkaudestalajiin