(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola Espa, Helsinki, KESÄTYÖ
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020
Hei sinä aurinkoinen tarjoilija, haluatko nauttia kesäfiiliksestä töissäkin? Lokakuussa avattu Ravintola Espa avaa kesällä myös terassin aivan Helsingin sykkeeseen Havis Amandaa vastapäätä.
Etsimme kesäksi nyt sinua tarjoilija, jonka sydän sykkii hyvälle ruualle ja viinille. Haluat saada asiakkaan tuntemaan olonsa kotoisaksi omalla iloisella ja energisellä asenteellasi.

Ravintola Espa tarjoaa yksinkertaista, hyvistä raaka-aineista rakkaudella tehtyä ruokaa. Ruokia voi syödä missä tahansa järjestyksessä, yksin tai jakaen. Espan viinilista koostuu pienistä ja kohtuuhintaisista eurooppalaisten luomutuottajien viineistä.

Töitä on tarjolla toukokuusta elokuun loppuun tarjoilijalle 90h/3vko. Voit puhua suomea tai englantia, kielitaitoa enemmän arvostamme hyvää asennetta!

Espa on avoinna maanantaista lauantaihin, kesällä myös laajemmilla aukioloilla. Sen alakerrassa toimii Downstairs at ESPA, 60-paikkainen yksityisravintola, jonka yritykset tai kuka tahansa voi varata omaan tilaisuuteensa. Tilan sielu on 46-paikkainen pitkä pöytä.


Edellytämme sinulta

- Loistavaa asennetta
- Intoa oppia ja kehittyä
- Uskallat olla oma itsesi ja sinulta löytyy aina ideoita, miten ylittää asiakkaan odotukset
- Aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta


Tarjoamme sinulle

- Näköalapaikan Helsingin uudessa olohuoneessa
- Mukavan kesätyön hyvien kulkuyhteyksien päässä
- Upean mahdollisuuden kerryttää työkokemustasi
- Monipuoliset henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Jos olet kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa tarjoilijan tehtävissä ainutlaatuisessa kohteessa, käy täyttämässä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi.
Toimithan nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 15784 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi