(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Ravintola Elite, Helsinki, KESÄTYÖ
Ravintola Elite

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020
Jokaisella suurkaupungilla on omat taiteilijaravintolansa. Helsingillä on Elite, taiteilijoiden yhteinen olohuone vuodesta 1932. Eliten ruokalista on perinteisen suomalainen, maustettuna pienellä twistillä maailmalta.Tunnelmallisessa baarissa on mukava viivähtää ja kesällä palvelee vehmas terassi.
Ruokalistaltamme löydät klassikkoannosten lisäksi sesongin mukaan vaihtuvista raaka-aineista valmistetut herkut. Viinilistamme on eurooppalainen ja juomasekoituksissa mukailemme pitkälti klassikkodrinkkien maailmaa.

Etsimme asiakkaallemme ravintola Eliteen reippaita ja ammattitaitoisia TARJOILIJOITA tulevalle kesälle.

Palvelu Elitessä on arvokasta ja vanhoja perinteitä kunnioittavaa, mutta rentoa. Työssäsi varmistat asiakkaiden viihtyvyyden tarjoamalla heille miellyttävän vierailukokemuksen. Työsi sisältää asiakaspalvelua, laadukkaiden tuotteiden suosittelua, lisämyyntiä ja mm.yleisestä siisteydestä huolehtimista. Toivomme, että sinulla on jo perusjuomatuntemusta ja hallitset ala carte tarjoilun.

Työtehtävät sinun on mahdollista aloittaa huhtikuun lopulla satunnaisilla vuoroilla. Takuutunnit joko 90h/3vko tai 60h/3vko tajoamme sinulle kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin. Kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi. Työsopimus solmitaan valitun työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

- aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä
- halua luoda elämyksiä asiakkaillemme
- perus juomatuntemusta ja taitoa suositella tuotteita
- hyvää suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

- monipuolisen työn kesäksi
- mukavat työkaverit ja työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella
- takuutunnit kesän ajalle


Kiinnostuitko?

Oletko sinä ravintola Eliten salipuolen tuleva kesävahvistus? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

avainsanat tarjoilija ala carte tarjoilija ac kesätyö osa-aikainen työ ravintola elite helsinki


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 15784 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi