(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija rapukaudeksi, Ravintola NJK, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Oletko ravintola-alan osaaja, joka haluaa hurmata asiakkaat persoonallaan ja tuottaa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä? Haluatko työpaikan merinäköalalla? Ravintola NJK etsii innokkaita ja asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita tulevalle rapukaudelle.

Valkosaaren vuonna 1900 rakennettu huvilatyyppinen ravintola on kesäkauden parhaita juhlapaikkoja, kaupungin suosituin rapu- ja illallisravintola. Tunnelmallinen miljöö takaa unohtumattoman illallisen; Lyhyt venematka, olet kaukana kaupungin kiireestä ja voit vain nauttia. Musiikkina säestää linnunlaulu ja silmiä hivelee kaunis merellinen Helsinki. Avaraa, korkeaa keskisalia ympäröi valoisa veranta, jonka suurista lasi-ikkunoista voi ihailla upeaa auringonlaskua ja Helsingin siluettia.

Kiinnostuitko?

Tunteja tarjoamme 60 - 112,5/3 viikkoon ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta kokemusta tarjoilijan tehtävistä ja haluat palvella asiakkaita asiantuntevalla mutta rennolla otteella. Loppukesästä meillä käynnistyy rapukausi joten suurena etunasi on kokemus rapujen tarjoilusta.


Edellytämme sinulta

Halua tuottaa asiakkaillemme elämyksiä
Innokasta asennetta
Kokemusta ja osaamista tarjoilijan työtehtävistä


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kokea unohtumaton kesä
Mukavat ja ammattitaitoiset kollegat
Hauskan ja vaihtelevan työn
Kattavat henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi tähän tehtävään sopiva henkilö, lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si saman tien. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi