(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija - Rantasalmi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Ravintola Piikatyttö Hotel & Spa Resort Järvisydämessä tarjoaa tunnelmalliset ruokailut ja illanvietot vanhan ajan perinteiden hengessä. Tilaa Piikatytöstä löytyy 150 henkilölle, Piikatytön tuvassa 30 henkilölle ja Piikatytön salissa 120 henkilölle. Wiinikellarissa on lisäksi tilaa 220 hengelle. Etsimme tarjoilijaa Hotel & Spa Resort Järvisydämeen Rantasalmelle. Töiden aloitus sopimuksen mukaan. Toivomme kuitenkin, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pikaisesti ja olet valmis sitoutumaan töihin pidemmäksi aikaa. Tarvittaessa autamme asunnon löytämisessä Rantasalmelta.

Tehtävän kuvaus

Järvisydämen ravintoloissa pääset mukaan loistavaan työtiimiin ainutlaatuisessa työympäristössä. Ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista buffet tyyppisesti ja lisäksi järjestetään erilaisia yksityistilaisuuksia. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa ja saat kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen työllesi.

Toivomme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on jo aiempaa työkokemusta tarjoilusta ja asenteesi palvelutyöhön on kohdallaan. Nautit asiakaspalvelusta, olet ylpeä omasta työstäsi ja haluat olla osaltasi edistämässä Järvisydämen laatua. Et pelkää reipastakaan työtahtia, vaan teet työtäsi asiakaspalveluhenkisesti ja oma-aloitteisesti. Sinulta löytyy myös hygieniapassi. Palvelet asiakkaita sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan sinulle eduksi.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 379 7827 ja palvelupäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi