(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija rantaravintolaan Luvialle
CAFE LOGO OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Nyt on tarjolla töitä kesäksi tai pidemmäksikin aikaa ihanissa merimaisemissa Luvialla! Ravintola Bar Purje etsii nyt riveihinsä aurinkoista tarjoilijaa.

Haemme rantaterassi/ravintola Bar Purjeeseen tarjoilijaa. Ravintola sijaitsee Luvialla Laitakarin venesataman kupeessa ja kesällä paikka täyttyy Suomen suvesta nauttivista lomailijoista. Toivomme löytävämme pidempiaikaisen tekijän, mutta etenkin kesäsesongin ajaksi vahvistukselle on tarvetta.

Viehättävässä ympäristössä sijaitseva Bar Purje on mukava työpaikka. Työpäiviä maustaa aito ravintola-alan huumori ja hyvä yhteishenki. Täällä töitä tehdään hyvällä hengellä ja asiakaslähtöisesti!

Toivomme sinun omaavan aurinkoisen asenteen. Asiakaspalvelun lisäksi saat vastuuta myös ravintolan avaamisesta ja sulkemisesta, sekä tilityksistä. Toki tässäkin tehtävässä oikealla asenteella on merkitystä ja monesti se ratkaiseekin! Toisinaan ravintolassa on rauhallisempaa, mutta toisinaan juostaan kovempaa.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtunteja on tarjolla täydet tai sovitusti tilanteesi mukaan. Työvuorot sijoittuvat kello 10-23 välille niin arkena kuin viikonloppunakin. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksen tulemaan Baronan rekrytointijärjestelmän kautta pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos vielä epäröit hakemuksen kanssa, voit soittaa Baronan Meijulle ja kysellä lisätietoja. Meijun tavoitat toimistoaikoina numerosta 050 505 6687.