Tarjoilija, Radisson Blu Hotel Espoo, Bistro Ranta
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2021

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Radisson Blu Hotel Espoo hyvien kulkuyhteyksien lähellä sijaitseva rantahotelli, jossa rentoutuminen ja viihtyminen on tehty helpoksi. Maittavat ruokailumahdollisuudet, aktiviteetit sekä rentoutumispalvelut tekevät hotellista ainutlaatuisen. Hotellin henki on rennon energinen ja henkilökohtaiseen palveluun panostetaan suurella sydämellä.

Haemme nyt ravintola-alan ammattilaisia Radisson Blu Hotel Espoon ravintolaan, Bistro Rantaan!

Tarjoilijan tehtävässä pääset mahdollistamaan asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, työajan painottuessa iltoihin ja viikonlopulle. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulta löytyy hygienia- sekä anniskelupassi ja oikea asenne!

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti aamiaiselta isojen kokous- ja tapahtumatalojen kautta tunnelmallisiin bistroihin. Kokemuksen karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi myös muihin ravintoloihimme pääkaupunkiseudulla.

Työtehtävä on vakituinen, työaika osa-aikainen 60 h / 3 vko jakso.

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet.

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Tomi Seppala, puh. 0505701566, tomi.seppala@sok.fi.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, 14.11.2021 mennessä.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RADISSON-BLU-HOTEL-ESPOO/Tarjoilija--Radisson-Blu-Hotel-Espoo--Bistro-Ranta_R-9631

Työhakemukset käsittelee Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj.

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498407
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo