Tarjoilija, Radisson Blu Espoo,PIKKUJOULUKAUSI
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
Viihdytkö kansainvälisessä työympäristössä ja asiakaspalvelu tulee sinulle luonnostaan?

Radisson Blu Espoon ravintola Ranta on ravintola, jossa voi rentoutua, syödä ja juoda mutkattomasti. Suomalainen keittiö kansainvälisin vivahtein houkuttelee nautiskelemaan Radisson Blu Espoo hotellin "LOG OUT ZONE"-hengessä.
Ravintolassa onnistuu pienemmät intiimit juhlat, ikimuistoiset illanistujaiset, kuin myös 150 hengen istuvat illalliset.

Tässä sinulla on upea tilaisuus päästä osaksi iloista ja osaavaa työporukkaa - etsimme tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun saakka! Työtunteja on tarjolla keskimäärin 60 tuntia / 3 viikkoon ja työt sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista torstaihin klo 17 - 23.


Edellytämme sinulta

Iloista ja toimeliasta asennetta
aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta
Sitoutumista loppuvuoteen


Tarjoamme sinulle

Hyvän perehdytyksen työtehtäviisi
Mahtavan työporukan
Kansainvälisen työympäristön
Ison organisaation tuen


Kiinnostuitko?

.Kiinnostuitko paikasta? Laita hakemusta pikaisesti, käsittelemme niitä jo hakuajan aikana.


Lisätietoja

Anne Salolahti
Key Account Manager
HoReCa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
anne.salolahti@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1301675
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo