(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Pub 99, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle tarjoilijaa Pub 99. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Kansallisoopperaa vastapäätä Mannerheimintie 58:ssa sijaitseva Pub 99 tarjoaa töölöläistä pubitunnelmaa parhaimmillaan: rentoa ilmapiiriä, ystävällistä palvelua sekä hyvää olutta, siideriä ja pikkupurtavaa. Paikalla onkin nautittu hyvästä pubitunnelmasta jo yli 40 vuoden ajan.

Pub 99:n valikoimaan kuuluvat myös erikoisoluet. Erilaista ajanvietettäkin löytyy: hyvä valikoima lehtiä, lautapelejä ja peliautomaatteja.
Asiakaskuntaan kuuluu niin töölöläisiä kanta-asiakkaita kuin ohikulkijoitakin.

Iloisella olemuksella ja ulospäin suuntautuneella asenteella varustettua, omatoimisuuteenkin kykenevää tiimipelaajaa etsitään Pub 99:sin joukkueeseen, työaika 90h/3vko.


Edellytämme sinulta

Sinulle tyytyväinen asiakas on ykkösjuttu, hoidat asiat loppuun asti ja viihdyt työssäsi niin, että se näkyy myös ulospäin. Pärjäät paineen alla etkä jää hiljaisinakaan hetkinä toimettomaksi. Voit toki olla armoton olut/siideriguru jo valmiiksi, mutta meille riittää myös aito kiinnostus ja halu oppia oluen ja siiderin maailmasta. Tehtävään vaaditaan anniskelupätevyys, joten sinulla on joko tarjoilijan tutkinto tai kahden vuoden työkokemus anniskelutehtävissä.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme hyvät työkaverit, luotettavan työnantajan jonka kautta on erinomaiset mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi, unohtamatta tietenkään huikeita henkilökuntaetujamme.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Emmi Vahvelainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78816645
emmi.vahvelainen@staffpoint.fi