(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Powerpark, Kauhava
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018
Ovatko kesän 2018 suunnitelmat vielä avoinna? Nautitko asiakaspalvelusta ja tarjoilijan työ on sinun juttusi? Miltä kuulostaa työympäristö, josta ei puutu riemun kiljahduksia, hymyä, tekemisen meininkiä ja monipuolisia vaihtoehtoja työpisteille?

Etsimme Powerparkiin, keskelle lakeuksia Alahärmään asiakaspalveluhenkisiä À la carte-, buffet-, kassa- ja aamiaistarjoilijoita monipuolisiin työtehtäviin alueen eri ravintoloihin ja hotellille.
Ammattitaidon ja positiivisen asenteen lisäksi tärkeimpänä kriteereinä pidämme hyytymätöntä hymyä, erinomaista paineensietokykyä ja aitoa innostusta työtä kohtaan!

Huvivaltio Powerpark tarjoaa ruokailuvaihtoehtoja moneen makuun. Huvipuistoalueen ravintoloissa voit nauttia esimerkiksi maukkaita burgeraterioita tai hot dogeja rennossa tunnelmassa, koota haluamasi annoksen notkuvasta noutopöydästä tai herkutella maistuvilla ja näyttävillä à la carte-annoksilla taatusti ainutlaatuisessa miljöössä. Ravintoloiden laajan tarjonnan vuoksi löytyy myös työtehtäviä monipuolisesti!

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa kestäen noin elokuun puoliväliin saakka. Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. StaffPoint auttaa tarvittaessa asunnon hankinnassa.


Edellytämme sinulta

Tarjoilijan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta tarjoilijan työtehtävistä
Erinomaista motivaatiota ja halua oppia uutta
Joustavuutta ja ripeää otetta työn tekemiseen
Aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä erinomaista paineensietokykyä
Hygienia- ja anniskelupassia sekä salmonellatodistusta
Suomen kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi


Tarjoamme sinulle

Ikimuistoisen kesätyön ainutlaatuisessa miljöössä
Perehdytyksen työtehtäviin
Mukavat työtoverit
Mahdollisuuden kerryttää ravintola-alan työkokemusta arvostetussa työympäristössä ja viettää kesä keskellä lakeuksia
Vahvan organisaation tueksesi


Kiinnostuitko?

Varmista paikkasi kesäksi 2018 täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi. Kerro meille hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi, koulutuksesi ja nykytilanteesi.
Potentiaaliset hakijat tullaan kutsumaan videohaastatteluun sähköpostitse haun aikana, joten tarkkailehan sähköpostiasi! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttä, joten toimi jo tänään.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi