(Poistunut julkaisusta)

tarjoilija / pizzakokki
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Kaarinaan

TARJOILIJAA / PIZZAKOKKIA

Oletko ravintola-alan ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Haemme asiakkaallemme Kaarinaan vakituiseen työsuhteeseen kassatyöskentelyyn ja pizzanpaistoon kykenevää huipputyyppiä. Sinun ei tarvitse olla milanolainen keittiömestari jo valmiiksi vaan työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen. Ei siis haittaa vaikket olisi koskaan pizzaa paistanut. Tärkeintä on löytää se oikea tyyppi ja persoona, asenne ratkaisee paljon! Työntekijältä odotetaan asiakaspalvelutaitoja, sosiaalisuutta, iloista asennetta ja halua oppia uutta. Omaathan myös hygieniapassin. Työssäsi pääset käyttämään laadukkaita kotimaisia raaka-aineita ja luomaan pieniä ilon hetkiä ihmisten arkeen. Tässä on oiva tilaisuus saada jalka oven väliin ravintola-alalle! Hae paikkaa pian sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä Anniinaan p. 050 351 1811 tai jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.