(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Pietarsaaren Kaupunginhotellille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Uusia tuulia puhaltaa Pietarsaaren Kaupunginhotellilla, voisitko sinä olla se, joka löytää paikkaansa uudessa super-jengissä? Etsimme positiivista ja reipasta työkaveria hotellille, työhön kuuluu tarjoilua niin ravintolassa kuin baarissa. Työtä luvataan 90h/3vko, aloitus mahdollisimman pian!

Voit olla jo kokenut tarjoilijakonkari tai aloittelija alalla, sinusta pidetään huolta ja perehdytys työhön on kattava. Työympäristösi on vaihteleva ja inspiroiva, koska olet tärkeä osa jengiä, toivomme että myös sinä voit inspiroida muita ja että olet valmis tarttumaan työhön kuin työhön. Työssäsi tarvitset hygienia- sekä anniskelupassia, mutta niitä voi hankkia myöhemmin. Hotelli palvelee asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, toivomme että vähintään kaksi näistä on sinulla vahvoja.

Kaupunginhotelli tarjoaa sinulle paikkaa tässä iloisessa jengissä ja kattavan perehdytyksen työhön, missä on mahdollista kehittää osaamisesi. Tämän lisäksi työntekijänä sinulla on henkilökuntaetuuksia! Jos tehtävät tuntuvat mielenkiintoiselta, mutta mietit, onko tämä paikka oikea sinulle, soita 010-8500840 niin mietitään yhdessä! Jos olet varma, täytä hakemus jo tänään, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!