(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Parilla Steak Houseen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Flamingon viihdekeskuksen sydämessä sijaitseva Parilla Steak House tarjoilee Flamingon parhaat pihvit! Konstailematon ja rento tunnelma kutsuu luokseen makunautintojen pariin. Nyt haemme tähän viihtyisään ravintolaan ammattitaitoista tarjoilijaa!

Parilla Steak Housen ruokalista on kattava ja joustava ja asiakas saa itse rakentaa pihviannoksensa oman makunsa mukaan. Listoilla on pihvien lisäksi totta kai myös mm. burgerit, wingsit ja ribsit. Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavasta tarjoilijan työstä ja hygieniapassia. Suomen ja englannin kielen osaaminen on työssä tarpeen. Toivomme että hallitset myös perus drinkkien valmistamisen ja viinitarjoilun.

Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä. Töitä on tarjolla 90-112,5h/3vko:ssa tämän vuoden loppuun saakka ja hyvälle tekijälle tämä voi olla väylä pidempäänkin työsuhteeseen. Työ on vuorotyötä ma-su välillä ja työajat liikkuvat klo 10:00-24:00 välillä.

Jos olet energinen ja aurinkoinen asiakaspalvelija niin tämä on sinun paikkasi! Lähetä hakemus jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus, Suomi, Englanti, Tarjoilija
Eduksi luettavat asiat: Viiniosaaminen, Drinkkiosaaminen