(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Pancho Villa Vaasa
Pancho Villa Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Vaasan Pancho Villa avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 2009 ja muutti heinäkuussa 2017 uusiin tiloihin uuden omistajan johdolla. Koko perheen ruokaravintolamme sijaitsee vain sombreron heiton päässä ydinkeskustasta tunnelmallisissa tiloissa osoitteessa Vaasanpuistikko 17 rakennuksen toisessa kerroksessa. Pancho Villa tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia kotimaista lihaa olevia pihvejä ja muita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annokset valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä.

Runsaan a la carte listan lisäksi lounaalla tarjotaan joka arkipäivä runsas salaattipöytä, kaksi herkullista lämmintä ruokavaihtoehtoa buffetpöydästä sekä päivittäin vaihtuvan päivän hampurilaisen ja päivän leikkeen.

Erinomainen ruoka ja palvelu takaavat loistavan ravintolaelämyksen. Pancho Villan monipuoliselta ruokalistalta jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa.

Etsimme asiakkaallemme Vaasan Pancho Villaan TARJOILIJOITA kesälle 2020! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä luomaan omalla ammattitaidollasi kesäisiä ravintolaelämyksiä Pancho Villan asiakkaille.

Etsimämme henkilöt ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, joilla hymy ei hyydy kiireen keskellä. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Sinulta voi löytyä kokemusta jo entuudestaan tarjoilijan työtehtävistä tai olet vasta alalle ponnistava lupaus. Työt alkavat toukokuussa kattavalla perehdytyksellä ja töitä on tarjolla aina elokuun loppuun saakka.

Hakijoilta odotamme:
- hyviä asiakaspalvelutaitoja
- ripeää työotetta
- joustavuutta
- paineensietokykyä
- kokemusta entuudestaan tarjoilusta tai alan koulutus
- täysi-ikäisyyttä
- suomen, ruotsin ja englannin kielentaitoa

Tarjoamme:
- määräaikaisen työsuhteen takuutunneilla
- kattavan perehdytyksen
- tilaisuuden päästä kerryttämään työkokemusta ravintola-alalta
- mahtavat työkaverit

Haastattelut aloitamme heti. Työt alkavat kevään aikana. Kesää kohden työtunnit kasvavat.
Jätä hakemuksesi jo tänään ja varmista paikkasi työhaastattelussa Vaasan toimistollamme.
Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vaasan asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Vaasa on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.