(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Pancho Villa Seinäjoki
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Seinäjoen keskustaan, elokuvateatterin kanssa samaan taloon avattiin kesäkuussa 2012 ravintola Pancho Villa. Meksikolaishenkisenä ruokaravintolana Pancho Villa on lunastanut paikkansa herkuttelijoiden ja hyvän palvelun ystävien parissa myös Seinäjoella. Seinäjoen Sanomien äänestyksessä Pancho Villa valittiin Seinäjoen parhaaksi ravintolaksi 2019!

Arkisin kello 11-15 on tarjolla kotiruoka tyyppinen lounas noutopöydästä, lisäksi tarjolla vaihtuva päivän burger ja leike lautasannoksina.

Ala Carte listalta löytyy laaja valikoima maukkaita parila annoksia ja meheviä burgereita, reilut salaatit sekä meksikolais henkeen quesadillat, burritot ja fajitakset. Ravintolassa on toki anniskeluoikeudet, hyvä valikoima oluita, siidereitä, loistavat talon viinit ja vaihtuva drinkkilista. Unohtamatta tietysti lasten omaa ruokalistaa! Panchon lasten lehtipihvit, nuggetit, lihapullat ja hampurilaiset ovat pienten mieleen.

Etsimme nyt Pancho Villaan TARJOILIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työtunteja tarjoamme keskimäärin 90h/3 viikossa. Työajat sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaan.

Hakijoilta odotamme:
- hyviä asiakaspalvelutaitoja
- ripeää työotetta
- joustavuutta
- paineensietokykyä
- alan koulutusta tai kokemusta tarjoilijan tehtävistä
- täysi-ikäisyyttä

Tarjoamme:
- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- kattavan perehdytyksen
- tilaisuuden päästä kerryttämään työkokemusta ravintola-alalta

Haastattelut aloitamme heti. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi ja varmista paikkasi työhaastattelussa Seinäjoen toimistollamme. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.

Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.