(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Pancho Villa Seinäjoki Keskusta
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Seinäjoen keskustaan, elokuvateatterin kanssa samaan taloon avattiin kesäkuussa 2012 ravintola Pancho Villa.

Meksikolaishenkisenä ruokaravintolana Pancho Villa on lunastanut paikkansa herkuttelijoiden ja hyvän palvelun ystävien parissa myös Seinäjoella. Seinäjoen Sanomien äänestyksessä Pancho Villa valittiin Seinäjoen parhaaksi ravintolaksi 2019!

Arkisin kello 11-15 on tarjolla kotiruoka tyyppinen lounas noutopöydästä, lisäksi tarjolla vaihtuva päivän burger ja leike lautasannoksina.

Ala Carte listalta löytyy laaja valikoima maukkaita parila annoksia ja meheviä burgereita, reilut salaatit sekä meksikolaishenkeen quesadillat, burritot ja fajitakset. Ravintolassa on toki anniskeluoikeudet, hyvä valikoima oluita, siidereitä, loistavat talon viinit ja vaihtuva drinkkilista. Unohtamatta tietysti lasten omaa ruokalistaa! Panchon lasten lehtipihvit, nuggetit, lihapullat ja hampurilaiset ovat pienten mieleen.


Etsimme Seinäjoen Keskustan Pancho Villaan TARJOILIJAA kesälle 2020!

Työt alkavat kesäkuussa ja jatkuvat elokuun loppuun saakka. Työtunteja tarjoamme n. 80-90h/3vko. Työvuoroja voi olla myös satunnaisesti Ideaparkin Pancho Villassa.

Hakijoilta odotamme:
- iloista asennetta ja asiakaspalvelutaitoja
- ripeää työotetta
- joustavuutta
- hyvää paineensietokykyä
- kykyä työskennellä hektisessä työympäristössä
- suomenkielentaitoa
- hygieniapassia
- 18-vuoden ikää

Eduksesi katsomme, mikäli sinulta löytyy entuudestaan työkokemusta tarjoilijan työtehtävistä.

Tarjoamme:
- monipuolisen, vauhdikkaan ja sopivasti haastavan kesätyöpaikan
- kattavan perehdytyksen
- tilaisuuden päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta ravintola-alalta
- mahtavat työkaverit

Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi ja varmista paikkasi työhaastattelussa Seinäjoen toimistollamme. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen Asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.