(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Pancho Villa Kluuviin
Pancho Villa Kluuvi

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Tex Mex -ravintola Pancho Villasta löydät reilunkokoisina annoksina legendaariset burgerit, mehevät pihvit, raikkaan tuoreet salaatit sekä paljon muuta. Herkut sujahtavat nälkäisen ruokailijan vatsaan yllättävänkin nopeasti. Samanlaista vauhtia toivomme myös ravintolan tulevalta tarjoilijalta, sillä tämä työ vaatii tekijältään sekä hyvää fiilistä että oma-aloitteista, ripeää työskentelyotetta.

Jos sinulta löytyy jo jonkin verran aiempaa kokemusta tarjoilusta, pidät pääsi kylmänä myös kiireisinä iltoina ja työskentelet iloisella tekemisen meiningillä, olet erittäin suurella todennäköisyydellä juuri hakemamme henkilö. Työkielenä tarvitset suomea ja lisäksi sinulta pitäisi löytyä töiden alkaessa hygienia- ja anniskelupassi ja salmonellatodistus.

Tämän työn herkullisuus ei rajoitu pelkkään ruokalistaan - työporukka on oma ihana perheensä, joka varmistaa, että töissä on kivaa ja perehdyttää uudet jäsenensä hyvin! Tunteja on tarjolla ainakin 90 h/3 viikkoa painottuen ilta-aikaan. Vuoroja on mahdollisuus tehdä sekä Kluuvin että Itiksen toimipisteissä. Hyvällä tekijällä on erinomaiset mahdollisuudet pitkäänkin pestiin.

Kuten sanottu, tämä työ on omiaan tekijälle, jolla on jo kertynyt aiempaa kokemusta eikä kavahda yksinkään työskentelyä. Aivan aluksi pääsetkin todistamaan tehokkuutesi ottamalla meihin yhteyttä niin pian kuin suinkin, koska aloitus tehtävässä on heti oikean henkilön löydyttyä! Toiveena on

  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Täysi-ikäisyys
  • Suomen kielen taito
  • Salmonellatodistus