(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Otaniemeen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Onko sinulla intohimona asiakaspalvelu ja haluatko olla mukana luomassa erinomaista ravintolatiimiä? 

Etsimme nyt loistavan palveluasenteen omaavaa TARJOILIJAA elokuussa avattavaan täysin uudistettuun henkilöstöravintolakohteeseemme Espoon Otaniemeen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat luoda unohtumattomia palvelukokemuksia asiakkaillesi joka päivä. Tehtävässä työskentelet ravintolan- ja kahvilan kassalla, hoidat ammattitaidolla kokous- ja edustustarjoilut sekä tärkeänä osana tiimiämme osallistut myös muihin ravintolan työtehtäviin, kuten puhtaanapitoon liittyviin tehtäviin. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7 – 17 välille, mutta työvuoroja voi olla satunnaisesti myös iltaisin tai viikonloppuisin tilaisuuksista johtuen. 


Edellytämme ravintola-alan ammatillisen koulutuksen lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme positiivisuuttasi sekä aitoa halua palvella asiakkaita kuten maailman parhaassa palveluyrityksessä kuuluu. Työssäsi tarvitset hygieniapassin lisäksi hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelun sujuvuuden varmistamiseksi. Toivomme, että olet luotettava, täsmällinen  ja ripeä. Työturvallisuuskortti, EA-kortti ja ravitsemus- ja ympäristöpassit katsotaan eduksesi.


Hae tehtävään viimeistään 7.7.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.  


 
ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -