(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija osa-aikaiseen työsuhteeseen
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Hei sinä monipuolisen osaamisen omaava tarjoilija! Etsimme juuri sinua!

Haussa on TARJOILIJA Joensuun keskustassa sijaitsevaan hotellin ravintolaan.

Tässä työssä et varmasti joudu tylsistymään, sillä pääset työskentelemään tarjoilijana erilaisissa tehtävissä: kokoustilaisuuksissa, aamiaisella, ja a’ la cartessa - vain hotelli on rajana! Työsi ydintä on vaihtelevat työtehtävät ja onnistuneen asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen asiakkaalle.

Nopeatempoinen ravintolaympäristö edellyttää työntekijöiltämme kykyä työskennellä paineen alla. Aurinkoinen asiakaspalveluasenne sekä ymmärrys asiakaskokemuksen merkityksestä ovat työntekijöillemme itsestäänselvyys. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua toimia osana tiimiä.

Edellytämme ravintola-alan työkokemusta usealta vuodelta, nimenomaan salin työtehtävistä. Lisäksi edellytämme hygienia- ja anniskelupassia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme, että tulet toimeen asiakaspalvelutilanteissa myös ainakin englanniksi.

Työtehtäviisi kuuluu mm. aamiaisen valmistus ja esille laitto, a la carte-tarjoilu sekä kokouslounaiden, illalisten ja kahvitusten hoitaminen salin puolella.

Työvuorossa ollaan välillä yksin, joten on tärkeää, että olet vastuullinen ja oma-aloitteinen monitaituri, joka ei pelkää kiirettä ja useampi homma hoituu yhtäaikaa.

Töitä on noin 2-4 vuoroa/vko, vaihdellen eri vuoroissa ja työ alkaa mahdollisimman pikaisesti.

Työ on keikkaluontoinen ainakin aluksi, mutta mahdollisuus määräaikaiseen tai esim. kesätyöhön on olemassa.

Jos tämä työ kiinnostaa, laita hakemus heti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, haastattelemme hakijoita siis jo hakuaikana. Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi

    Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Anniskelupassi