(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin
Sokos Hotel Tapiola Garden

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on moderni espoolainen kohtaamispaikka. Se sijaitsee kehittyvän puutarhakaupunginosan Tapiolan ytimessä. Haemme nyt syksyksi TARJOILIJAA työskentelemään Tapiola Gardenin tyylikkääseen hotelliympäristöön.

Työ Tapiola Gardenissa pitää sisällään vaihtelevia vuoroja, aktiivista asiakaspalvelua ja loistavan tilaisuuden oppia tarjoilijan työn salat. Toivomme, että taustaltasi löytyy jo hieman ravintola-alan kokemusta, mutta valmis osaaja ei tarvitse olla, sillä sinut perehdytetään tehtäviin hyvin! Tärkeintä on halu oppia ja tarttua töihin rohkealla ja reippaalla otteella. Tarvitset asiakaspalvelussa suomen ja englannin kielen taitoa ja töiden alkaessa sinulta pitäisi löytyä hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat joulukuun puoliväliin saakka. Tarjolla on aamupainotteinen työ aamiais- ja lounastarjoilussa, keskimäärin 60 h / 3vko. Tässä on hyvä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen !

Puutarhakaupungin helmi odottaa sinua! Haethan paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Suomen kielen taito

Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi
  • A la Carte osaaminen
  • Englannin kielen taito