(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Original Sokos Hotel Helsingin Frans & Amélie-ravintolaan
Sokos Hotel Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Les escargots, bouillabaisse, creme brulee… Oui, S il vous plait! Haemme nyt TARJOILIJAA Original Sokos Hotel Helsingin Frans & Amelie-ravintolaan. Tässä paikassa saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua ranskalaiseen keittiöön, jossa kulttuurille ominainen intohimo ruokaan ja elämänilo on huipuissaan!

Etsimämme henkilö voi olla jo kokenut tekijä tai alan uudempi tulokas, jolla on jo kokemusta tarjoilusta tai palava halu kehittyä todelliseksi asiakaspalvelun mestariksi.

Tuntemus perusjuomista, viineistä ja a la carte -tarjoilusta katsotaan eduksi. Kuitenkin menestyminen tässä tehtävässä ennen kaikkea edellyttää lämminhenkisyyden ja ystävällisen asenteen säilyttämistä myös kiireisempinä iltoina ja halua oppia. Frans & Amelien asiakaskunta koostuu niin suomalaisista kuin ulkomaisista asiakkaista, joten odotamme asiakaspalvelun sujuvan suomen ja englannin kielillä. Vuoroja on tarjolla myös viereisessä Memphis - ravintolassa.

Työ on iltapainotteista ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikko. Työpaikka sijaitsee loistavalla paikalla Helsingin sydämessä, Rautatientorin läheisyydessä. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus sovitaan kanssasi erikseen.

Tule mukaan luomaan Frans & Amelien hyväntuulisen hurmaavaa tunnelmaa!

Edellytykset työnsaannille:

  • Suomen kielen taito
  • Englannin kielen taito

Töiden aloitukseen mennessä tarvitaan:

  • hygieniapassi
  • negatiivinen salmonellatodistus