(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija opiskelijaravintolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Onko sinulla intohimona asiakaspalvelu ja haluatko olla mukana luomassa erinomaista ravintolatiimiä? Oletko aurinkoinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita? 


Etsimme nyt loistavan palveluasenteen omaavaa TARJOILIJAA asiakaskohteeseemme opiskelijaravintolaan Porvooseen.


ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


Haluat luoda loistavan palvelukokemuksen asiakkaillesi joka päivä. Työskentelet ravintolan ja kahvilan kassalla, hoidat kokous- ja edustustarjoiluja sekä osallistut monipuolisesti ravintolan työtehtäviin. Työaika sijoittuu arkisin klo 06-18:30 välille, mutta satunnaisesti on myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta ravintolassa työskentelystä, alan koulutus katsotaan eduksi. Sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja olet ripeä ja joustava. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen- ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Hygienia- ja ravitsemuspassi ovat tehtävässä välttämättömiä, työturvallisuuskortti ja EA- kortti katsotaan eduksesi.  


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 25.11.2018 ja työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuun 2018 aikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -