(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Oluthuone Konepaja
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018
Tarjoilijaksi Oluthuone Konepajaan Vallilaan!

HOK-Elannon Oluthuoneisiin kuuluu tällä hetkellä 18 laadukasta Olutravintolaa pääkaupunkiseudulla. Oluthuone-perheeseen kuuluvat mm. trendikkäät Olhusit - Helsinki, Stockholm, Kobenhavn ja Oslo, perinteiset brittipubit Angleterre ja Kittys Public House, tiivistunnelmaiset William K:t sekä Suomen uljainta oluthanarivistöä ja pullovalikoimaa tarjoileva Kaisla.

Suosittuun Oluthuone-perheeseen on saatu uusi tulokas, kun Vallilaan Sturenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmaan on kesällä avattu uusi Oluthuone Konepaja! Konepaja on uudenajan urbaani oluthuone jossa asiakas saa kaupungin parhaimman palvelun, laadukkaimman oluen tai vaikka kahvin!

Haemme tähän Vallilan jalokiveen isäntää tai emäntää huolehtimaan vieraistaan tunnelmallisessa miljöössä. Tavoitteenamme on olla kaupungin paras Oluthuone jossa asiakaspalvelu on kaiken a ja ö! Tartu siis haasteeseen uuden ajan Oluthuone Konepajassa!

Haemme nyt tarjoiilijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen työtuntien ollessa 60 tuntia 3 viikossa. Viihdyt erilaisten ihmisten kanssa ja koet asiakaspalvelun olevan sinun juttusi. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään täysin uudessa Oluthuone Konepajassa mukavien työkavereiden kanssa.


Edellytämme sinulta

- Energisyyttä, ulospäinsuuntautunutta, avoimuutta ja iloisuutta
- Kiinnostusta olutkulttuuriin ja innokkuutta oppimaan lisää


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen työtehtävän
- Hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi
- Mahtavat työkaverit


Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi, käy täyttämässä hakemus huolellisesti ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista nyt tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.


Lisätietoja

Vilma Lahtinen
Kenttäkoordinaattori
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
020 720 6449
vilma.lahtinen@staffpoint.fi