(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Olohuone Korsoon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Nautitko työstä, jossa yhdistyvät viihtyisä tunnelma ja maistuvat makuelämykset? Oletko parhaimmillasi tuottaessasi henkilökohtaista asiakaspalvelua, rennossa meiningissä, suomalaisten rakastamien perinteisten ja reilujen perinneruokien parissa? Haemme nyt TARJOILIJAA hyppäämään mukaan Olohuone Korson iloiseen tiimiin.

Tämä työ on omiaan henkilölle, joka kokee iloisen ja mutkattoman asiakaspalvelun omakseen eikä hätkähdä nopeatahtistakaan työntekoa. Toivomme, että sinulla on ripeän ja oma-aloitteisen työskentelyotteen lisäksi jo hieman aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä. Eduksi on kyky työskennellä itsenäisesti sekä ennen kaikkea reipas ja asiakaslähtöinen palveluasenne. HOK-Elannon Olohuone Korsossa työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä, joka puhaltaa aina yhteen hiileen. Pääset mukaan luomaan tuota tunnettua olohuonemaista tunnelmaa, jossa viihtyvät niin uudet kuin tututkin asiakkaat. Tarvitset työssä suomen kielen taitoa sekä hygienia- ja anniskelupassin.

Työt alkavat heinäkuun alussa ja jatkuvat vähintään syyskuun loppuun. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko erilaisissa työvuoroissa ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Mahdollisuus on myös jatkaa töitä sesongin jälkeenkin, jolloin työtunteja olisi tarjolla keskimäärin 60h/3vko.

Älä enää aikaile, vaan tartu tilaisuuteen! Tästä paikasta ei turhaan sanota ”Kuin kotiin tulisi”.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, Anniskelupassi
Eduksi luettavat asiat: Itsenäinen työote, Hygieniapassi