(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, O'Learys, SSP, Helsinki Airport
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Etsimme asiakkaamme, Select Service Partner Finland Oy:n, puolesta positiivisella asenteella varustettua, myyntihenkistä tarjoilijaa sporttihenkiseen O'Learys- ravintolaan Helsinki-Vantaan lentoaseman vilskeeseen. O’Learys on ruokaravintola, jossa keskiössä ovat hyvä ruoka, juoma, ihmiset, urheilu ja lämmin tunnelma.

Sinulla on jo ravintola alalta kokemusta työkokemuksen tai koulutuksen kautta. Asenteesi on reipas ja se näkyy työssäsi joka päivä myös kiireen keskellä. Lentoasema on vilkas ja uniikki työympäristö, jossa saat kohdata erilaisia asiakkaita ja hyödyntää kielitaitoasi päivittäin. Työntekijänä luot ravintolaan lämpimän tunnelman, etkä anna kiireisten hetkien kiristää. Sporttibaarin tunnelma on rento, täällä ei kateta valkoisia pöytäliinoja. Työporukkamme on mukava ja ammattitaitoinen, pääset osaksi loistavaa tiimiä!


Edellytämme sinulta

Ravintola alan kokemus koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta
Hyvä suomen- ja englannin kielen taito, kaikki muu kielitaito on eduksi
Reipas asenne ja myyntihenkisyys kuuluu tiimin henkeen
Nopea työtahti ja vaihtuvat tilanteet eivät pelota, paineensietokykysi on hyvä
Kaikille lentoasemalle työllistyville tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joten nuhteeton tausta on välttämättömyys


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn työsuhde-etuineen lentoasemalla

Monipuolisen vuorotyön ja ravintolan aukioloajan mukaiset työvuorot; 06-21.00. Myöhäisiä iltavuoroja ei tehdä edes viikonloppuisin.

StaffPointin työntekijänä pääset nauttimaan SSP: n monipuolisista henkilökuntaeduista, joihin kuuluu muun muassa liikuntaseteleitä, tuote- etuja ja alennuksia, autoilevalle parkkipaikka ja julkisiin kulkuneuvoihin luottavalle mahdollisuus käyttää taksia silloin kun työvuoroon ei julkisilla pääse.


Kiinnostuitko?

Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, mikäli kiinnostuksesi heräsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi