(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Nova Bistroon Leppävaaraan (285)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Etsimme palvelukseemme Nova Bistroon Leppävaaraan

TARJOILIJAA

Stella Business Parkissa on kaksi ravintolaa. Toinen ravintoloista on korkeatasoinen henkilöstöravintola, jossa ruokailee päivittäin noin 400 lounastajaa. Toinen ravintola on tunnelmallinen Bistro, jossa on ala carte ja pöytiintarjoilu, ruokailijoita käy päivittäin noin 100.

Bistro on rennon iloinen ruokaravintola, jonne on helppo tulla nauttimaan yhdessäolosta mutkattoman palvelun ja hyvän ruuan ääreen pöytiin tarjoiltuna.  Katso esittelyvideomme täältä: https://vimeo.com/191595023/05823f996a

Toimit tarjoilijana pääsääntöisesti ala carte ravintolassamme Nova Bistrossa.

Odotamme

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja/ tai useamman vuoden monipuolista työkokemusta tarjoilijan tehtävistä.  Sinulta hoituu a la carte-, kokous ja edustustarjoilu. Kiireen sattuessa se on sinulle työn suola ja olet ripeä ja yhteistyökykyinen tiimipeluri.Tulet hyvin toimeen asiakaspalvelussa englannin kielellä.

Ravintolassa toimii pieni ja tehokas tiimi ja toivomme sinulta joustavuutta ja kykyä toimia monipuolisesti ravintolamme eri työtehtävissä tarvittaessa.

Luonteeltasi olet avoin, sosiaalinen ja reipas persoona sekä pidät asiakaspalvelusta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet edetä urallaan. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokopäiväinen ja määräaikainen, työ jatkuu toukokuun 2020 loppuun asti. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 16.00 välille. Palkka sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi lokakuun alkupuolella sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Saana Pelli p. 0440 986 559, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.