(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Mummotunneliin, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Mahtavan makea Mummotunnelin kesä odottaa juuri sinua! Jos haluat että kesäsi pursuaa upeita asiakaskohtaamisia, ikimuistoista tiimihenkeä ja vaihtelevia vuoroja, kannattaa tähän tarjoukseen tarttua oikopäätä.

Tähän tehtävään on omiaan asiakaspalvelun ammattilainen, jolla tarjoilutyö on aiemman työkokemuksen myötä jo hanskassa. Viihdyt vikkelää toimintaa vaativassa duunissa ja hoidat ongelmitta omaa asemaa. Pääset kesän aikana työskentelemään monipuolisesti useammassa kuin yhdessä Wanhan kauppakujan ravintolassa: Venn, Tapas Barcelona, Gaselli, ja Raffaellon Terassi tarjoavat kesääsi taatusti vaihtelua. Työskentelykielenä tehtävässä on suomi, jonka lisäksi myös englannin osaaminen tulee vilkkaassa ravintolassa varmasti tarpeeseen. Työt edellyttävät 18-vuoden ikää, ja lisäksi sinulta tulisi löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus viimeistään töiden alkaessa.

Aloitus on sopimuksen mukaan jo huhtikuun lopussa tai touko-kesäkuussa ja työt jatkuvat elo-syyskuuhun. Kesäkuun alusta elokuun puoleenväliin tunteja on tarjolla keskimäärin 112,5 h / 3vko, keväällä ja syksyllä hiukan vähemmän. Autamme muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä tarvittaessa asuntoasioissa.

Kesä HOK-Elannon ravintoloista koostuvassa Mummotunnelissa tarjoaa sinulle paljon: Työkokemuksesi karttuu työskennellessäsi kesäkauden aikana useammissa Kauppakujan ravintoloissa, pääset osaksi loistavaa työporukkaa ja olet taatusti siellä missä tapahtuu. Grauu, hae osaksi jengiä!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Englannin kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Drinkkiosaaminen