(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Memphis Kamppiin
HOK-Elanto / Memphis Kamppi

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Memphis on kohtaamispaikka, houkutteleva baari ja helppo ruokailupaikka. Tunnelmassa korostuu ihmisten kohtaaminen, rentous ja vaivattomuus ja arjesta irrottautuminen. Memphis Bar on ravintolan sydän, joka houkuttelee viihtymään. Memphis on paikka tulla treffeille, kokoontumaan porukalla, tuoda kaverit tai sukulaiset herkuttelemaan, lukemaan päivän lehdet, nauttimaan pitkää illallista, vauhdittamaan alkuiltaa, kuuntelemaan musiikkia ja seurustelemaan. Kun syksy ja arki rytmittävät päivää on arjen luxusta kohdata ystävät Memphis Kampissa hyvän juoman ja kenties vaikka kasvisruuan äärellä.

Hyvän mielen Memphis Team tarjoaa työpaikan mukavalle tarjoilijalle lokakuun puolivälistä tammikuun alkupuolelle. Työtunteja tarjotaan keskimäärin 60h/3viikossa ravintolan aukioloaikojen mukaan maanantaista sunnuntaihin.

Uudelta työkaverilta toivotaan paljon hymyä, reilusti reippautta ja ripaus ammattitaitoa. Jos prikka ja plokkaus ovat kuitenkin sinulle uutta, niin ei hätää! Me koulutamme sinut Baronan Raflateam -valmennuksen kautta.

Tässä ravintolassa odotetaan juuri Sinua! Täytä hakemus ja liitä mukaan koulu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta.