Tarjoilija, Matkailukeskus Saana, horeca 2021
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2021

Kesäksi Kallaveden rannalle

Järvi-Suomen sydämessä sijaitseva Matkailukeskus Saana on vuonna 2019 rakennettu elämyskeskus, jossa asiakkaan aisteja hemmotellaan laajalla palvelutarjonnalla. Saanaan voit tulla virkistäytymään ja rentoutumaan, sillä tarjolla on jokaiseen makuun erilaisia elämyksiä. Hulppean terassin ja ravintolamaailman lisäksi Saanasta löytyy rentouttava saunamaailma ja spa-osasto.

Matkailukeskus Saana etsii nyt joukkoonsa TARJOILIJOITA kesäkaudelle 2021

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle upean ja ainutlaatuisen kokemuksen uniikissa työympäristössä. Työssäsi pääset osallistumaan monipuolisesti matkailukeskuksen elämysten tuottamiseen ja kehittämään ammatillista osaamistasi. Matkailukeskus on auki viikon jokaisena päivänä ja työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan.

***

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilö on asiakaspalvelun ammattilainen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Toivoisimme, että omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet joustava. Iloinen asenne ja halu tehdä töitä ohjaavat toimintaasi. Näiden lisäksi sinulta tulisi löytyä jo hieman aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Hygieniapassi ja salmonellatodistus ovat edellytyksiä työllistymiselle.  

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 7.5.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä 2021 ja palkkauksessa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille.  

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Marko Melamies
Aluepäällikkö
marko.melamies@eezy.fi
puh. 0505632147

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445000
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio