(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Master Golf Bodom, Espoo
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme ammattitaitoisia tarjoilijoita golfkaudelle 2018 Bodomin Kartanoon, aikavälille 15.4-15.9.

Espoossa Bodomin rannalla sijaitsee upeasti entisöity kartanomiljöö. Terassilta avautuva järvinäköala ja ainutlaatuinen ympäristö luovat viihtyisän miljöön nautinnollisille tapahtumille ja juhlille. Bodomin kartano toimii Master Golfin omistamassa klubitalossa. Master Golf ja sen kaksi täysimittaista 18-reikäistä golfrataa tunnetaan yhtenä Suomen parhaimmista golfkentistä ja -seuroista.

Golf-kaudella, kun nurmi alkaa vihertämään Kartanossa tarjoillaan maukasta lounasta sekä a la- carte annoksia, niin golf- väelle kuin muillekkin kartanon asiakkaille.

Haemme iloisia ja ahkeria ammattilaisia, joilla pysyy lautaset kädessä ja hymy huulilla. Työ ei ole samojen töiden puurtamista vaan vaihtelevaa, aamiaisesta istuviin illallisiin ja juhliin. Hakijoilta edellytämme monipuolista kokemusta tarjoilijan työstä, hygieniapassia sekä halua palvella asiakkaita parhalla mahdollisella tavalla.

Kansainvälisten asiakkaiden vuoksi edellytämme englanninkielen taitoa.

https://mastergolf.fi/ravintola/

Työt alkavat sopimuksen mukaan  ja jatkuvat golfkentän aukiolon ja tilanteen mukaan ainakin 15.9 asti, tai hakijakohtaisesti sopimuksen mukaan. Sesonkiaikaan töitä on tarjolla hyvinkin paljon!

Palkkaus sovittaessa.

Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta syrjäisen sijainnin takia.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten laita hakemus sisään pikaisesti!

Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja ko. paikkaan liittyen!

 

Mikaela Laxåback                
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
050 5432 650
mikaela@smilepalvelut.fi