(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Martinlaakson Jyväseen, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Jyvänen tarjoaa kotoisia ruokia ja kansan suosimia juomia viikon jokaisena päivänä. Persoonallisella otteella, pilke silmässä, arjessa ja juhlassa. Haemme nyt Jyväseen kesäksi osaavaa TARJOILIJAA.

HOK-Elannon ravintoloihin kuuluvassa Jyväsessä työskentelet mukavassa ilmapiirissä, jossa loistavan työporukan ohella tapaat säännöllisesti myös ravintolan vakioasiakkaita. Etsimme tehtävään sinua, jolla on jo aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä ja aitoa kiinnostusta ravintola-alaan. Tarjoilet Jyväsen eväät erinomaisella asiakaspalvelulla höystettynä, et hätkähdä kiireisiä päiviä ja tartut toimeen itsenäisellä otteella. Edellytyksenä työn hoitamiselle on hyvä suomen kielen taito ja tietenkin myös hygieniapassi. Lisäksi toivomme, että silmästäsi löytyy jyväsmäistä pilkettä!

Työt sijoittuvat ajalle 4.6. - 30.8.2018 ja tunteja on tarjolla keskimäärin 90h / 3vko. Autamme muilta paikkakunnilta saapuvia työntekijöitä tarvittaessa asunnon hankinnassa, joten Helsinki-kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin.

Nappaa itsellesi mainio kesätyö Jyväsestä hakemalla paikkaa pian!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi