(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Luostolle talvikaudeksi!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Kyllä meitäkin kyrsis jos ei oltais Lapissa! Mutta täällä ollaan: revontulien keskellä ja tuntureilla porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Toiset pistäytyvät tänne pariksi kuukaudeksi, hulluimmat palaavat takaisin sesonki sesongin jälkeen. Haluatko mukaan? Tule töihin tuntureille!

Etsimme Luostolle reippaita asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita tulevalle talvikaudelle.

Palkkaamme OSAAMISTA ja TUNTURIASENNETTA omaavia henkilöitä. Eli sinulla on riittävää osaamista ja olet halukas oppimaan koko ajan lisää. Valmis ei tarvitse (eikä voi) olla, mutta valmiimmaksi pitää koko ajan pyrkiä! Asenteeltasi olet avoin ja utelias. Tunturiasenne on myös jaksamista ja urakka- ja talkooasennetta, työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä. Töitä on tarjolla alustavasti marras-joulukuulle, mutta tarjolla on myös pidempiä jaksoja marraskuusta-maalis/huhtikuulle.

Pääset töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön, sillä valtaosa asiakkaista puhuu aivan muuta kieltä kuin suomea. Englannin kielen taito onkin tässä tehtävässä ihan ehdoton juttu, ja muu kielitaito pelkkää plussaa. Lisäksi tarvitset tehtävässä:

Aikaisempaa kokemusta a la carte -tarjoilusta

Rakkautta asiakaspalvelutyöhön - kansainväliset asiakkaat ja vinhasti vaihtuvat tilanteet, kyllä kiitos!

Halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen

Joustavuutta - työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

Motivaatiota hurjaan kausityöhön

Hygieniapassia vaaditaan (voi myös suorittaa Opteamin kautta), anniskelupassi toivottavaa

Kaiken hyvän lisäksi Lappiin töihin lähteminen on aivan naurettavan helppoa: julkisella liikenteellä hurautat vauhdilla paikalle ja kausityöntekijöille on tarjolla asuntomahdollisuus.

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suoraan Opteamin Lapin toimistolle, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi (ei hakemuksia sähköpostitse).

Tai jos olet jo vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

Huom! Otamme hakemuksia vastaan ainoastaan järjestelmän kautta, ei sähköpostitse.