Tarjoilija, Lomakylä Valle, Utsjoki
Guolbba Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Lomakylä Valle on pieni saamelainen perheyritys, jonka juuret ovat paikallisessa luonnossa ja kulttuurissa. Lomankylän sijainti tunturien syleilemän Tenon, Euroopan parhaan lohijoen varrella Utsjoen kirkonkylän vieressä ja Norjan välittömässä läheisyydessä on ainutlaatuinen.

Haemme A LA CARTE TARJOILIJAA tulevaan talvi- ja kevätsesonkiin asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen. Utsjoella sinun täytyy kehittää itse vapaa-ajan ohjelmaa, koska kylällä on vain kauppa ja baari. Jos arvostat rauhaa ja luonnonläheisyyttä pienen pienessä Utsjoen kunnassa, ja olet jo hetken aikaa miettinyt mahdollisesti pohjoiseen muuttoa, niin tässä on ainutlaatuinen tilaisuutesi! Työn aloitus mahdollisimman pian ja huhtikuun loppuun saakka.

Etsimme siis itsenäiseen työhön kykenevää tarjoilijaa, sillä työvuorossa ollaan yksin. Sinun tulee osata hoitaa tarjoilu aina ruoka- ja juomasuosittelusta laskutukseen ja huolehtia, että asiakkaan käynti ravintolassa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan. Tässä työssä aiempi kokemus vastaanotossa työskentelystä on myös plussaa, sillä välillä pääsee palvelemaan myös majoittuvia asiakkaita. Käytössä on Hotellinx -varausjärjestelmä.

Toivomme, että Sinulla olisi hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti ainakin suomea tai saamea. Muu kielitaito varsinkin ruotsi / norja on pelkästään eduksi.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Sinulla on mahdollisuus maksulliseen kimppa-asumiseen Utsjoen keskustassa. Vuokra on 300eur/kk. Huomioithan, että asunnon ja työpaikan välinen matka on noin 2km.

Kerro meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön, kerro harrastuksistasi ja suhteestasi luontoon ja hiljaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset oheisen hakulinkin kautta, kiitos.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1327948
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala, Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (suvi.willstrom (a) barona.fi)
  • Puhelin: +358 50 442 6912
  • Sijainti: Utsjoki