(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Leville! Kesällä keikkaa ja syksyksi täysillä sesonkiin!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Kyllä meitäkin kyrsis jos ei oltais Lapissa! Mutta täällä ollaan: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Haluatko mukaan?

Haemme tarjoilijaa ja baarityöntekijää Leville sekä Kittilän alueelle! Voit olla joko hieman kokemusta omaava aloittelija ja tulla kesätöihin tai voit olla jo kokenut tekijä, jolle olisi uusia haasteita luvassa pidemmäksikin aikaa! Tule kartuttamaan kokemustasi Lappiin ja nauttimaan kesäksi Lapin mahtavista maisemista!

Kesällä on tarjolla keikkaa enemmän ja vähemmän, jolloin ehdit myös nauttia vapaa-ajallasi kunnolla Levin kesästä. Syksyllä kaunis ruska ja ruskasesonki, jonka jälkeen onkin hyvä hypätä talven pyörteisiin!

Toivomme sinulta:

koulutusta ja aikaisempaa kokemusta tarjoilijan ja/tai baarityöntekijän työstä

halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen

joustavuutta – työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä!

... ja tietysti reipasta asennetta!

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä vaikka soittamalla tai meilaamalla suoraan Opteamin Lapin toimistolle, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi.

Tai jos olet jo täysin vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä ehdottomasti meille hakemuksesi mahdollisimman pian!

Huom! Huomioimme vain järjestelmän kautta tehdyt hakemukset.