(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija lentokentälle, O'Learys, SSP
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018
Etsimme asiakkaamme, Select Service Partner Finland Oy:n, puolesta positiivisella asenteella varustettua, myyntihenkisiä osa-aikaisia tarjoilijoita sporttihenkiseen O'Learys- ravintolaan Helsinki-Vantaan lentoaseman vilskeeseen. Myös enemmän tunteja on sovittavissa, mikäli etsit kokoaikaisempaa työtä. O’Learys on ruokaravintola, jossa keskiössä ovat hyvä ruoka, juoma, ihmiset, urheilu ja lämmin tunnelma.

Sinulla on jo ravintola alalta kokemusta työkokemuksen tai koulutuksen kautta. Sinulla on pöytiin tarjoilu kokemusta ja sinulta onnistuu tarjoilun lisäksi kevyt baarityöskentely. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Tärkein työvälineesi on asenteesi, joka on reipas ja se näkyy työssäsi joka päivä myös kiireen keskellä.

Lentoasema on vilkas ja uniikki työympäristö, jossa saat kohdata erilaisia asiakkaita ja hyödyntää kielitaitoasi päivittäin. Olet etsimämme henkilö, jos pidät kansainvälisestä ympäristöstä etkä kaihda kiirettä. Asiakkaamme arvostavat ystävällistä ja ripeää palvelua. Tarjoilijamme luovat tunnelman tarjoten parasta asiakaspalvelua, eikä sinulta hyydy hymy haastavankaan asiakkaan tai tilanteen yllättäessä.

Voit olla alan opiskelija tai hakea lisätyötä toisen työn rinnalle. Etsimme osa-aikaisia työntekijöitä, mutta toivomme, että voisit tehdä kuitenkin n. 20t viikossa tai enemmänkin. Laita hakemus tulemaan, niin tavataan haastattelussa!


Edellytämme sinulta

Ravintola alan kokemus koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta
Hyvä suomen- ja englannin kielen taito, kaikki muu kielitaito on eduksi
Nopea työtahti ja vaihtuvat tilanteet eivät pelota, paineensietokykysi on hyvä
Kaikille lentoasemalle työllistyville tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joten nuhteeton tausta on välttämättömyys


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn työsuhde-etuineen lentoaseman hulinassa

Monipuolisen vuorotyön ja ravintolan aukioloajan mukaiset työvuorot; 06-21.00. Myöhäisiä iltavuoroja ei tehdä edes viikonloppuisin.

StaffPointin työntekijänä pääset nauttimaan SSP: n monipuolisista henkilökuntaeduista, joihin kuuluu muun muassa liikuntaseteleitä, tuote- etuja ja alennuksia, autoilevalle parkkipaikka ja julkisiin kulkuneuvoihin luottavalle mahdollisuus käyttää taksia silloin kun työvuoroon ei julkisilla pääse.


Kiinnostuitko?

Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, mikäli kiinnostuksesi heräsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi