(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Lahteen
Lahden vanhusten asuntosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Lahden vanhusten asuntosäätiö
Ravintola- ja ateriapalvelumme tekee maistuvaa ruokaa, leipää ja leivonnaista Ravintola Wanhassa Herrassa Laaksokadulla, Lounasravintola Puntarissa Sammonkadulla, Lounaskahvila Onnissa Harjulankadulla sekä Lounaskahvila Lepolassa Lepolankadulla.

Meille voit tulla syömään lounaan tai tilata kokoustilan kahveineen. Hyväksymme lounassetelit maksuvälineenä. Lisäksi saat järjestettyä erilaisia tilaisuuksia vaivattomasti joko varaamalla meiltä tilan ja tarjoilun tai vain teettämällä kakun! Ateriapalvelumme tuo tarvittaessa päivittäin ruuan kotiin.

Toimintamme lähtökohtina ovat arjen toimintakykyä tukeva ja auttava asenteemme asiakaspalvelutyössä sekä maukas ja ikääntyneen ravitsemussuositukset täyttävä ruoka, joka on muutakin kuin syömistä – hyvää mieltä!

Lisätietoja: http://www.lvas.fi/yleista-saatiosta
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme tarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaiseksi noin 2 vuoden ajalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Työskentelemään pääset täysillä tunneilla (112,5h/3vko). Työsuhde solmitaan suoraan Lahden vanhusten asuntosäätiön kanssa.

Työtehtäviin kuuluu lounas-, tilaus-, sekä kokoustarjoilua ja kassan käyttöä. Työskentely-ympäristönä on kodinomainen ravintola, jonka asiakaskunta koostuu pääosin senioreista ja perheistä. Nautithan siis asiakaspalvelusta ja perhejuhlien järjestämisestä. Lisäksi sinun tulisi suoriutua avustavista keittiötehtävistä. Asiakkaan kohteissa on anniskeluoikeudet, joten anniskelupassi vaaditaan. Työt ajoittuvat viikon jokaiselle päivälle pääasiassa klo 7-17 välille, mutta sinulla tulisi olla valmius työskennellä myös iltaisin.
Odotamme sinulta
Työntekijältä odotamme:
- Ravintola-alan koulutusta sekä työkokemusta tarjoilijan työtehtävistä
- Hygienia- ja anniskelupassia
- Valmiutta työskennellä myös iltaisin sekä viikonloppuisin
- Iloista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Kerro hakemuksessa millaisista tarjoilutöistä sinulla on aikaisempaa kokemusta.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme
jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
n. 2/2022
Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti@vmp.fi, 03873200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.