(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Lahden keskustaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Haemme ravintola- alan asiakkaallemme ammattitaitoista tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen Lahden keskustaan. 

Asiakkaamme on maineikas 1992 vuonna perustettu perheravintola, joka tunnetaan hyvästä ruoastaan, palvelustaan ja rennosta ilmapiiristään. Listalta löytyy runsaita salaatteja, burgeriannoksia, fajitaksia, sekä pihvejä. Lisäksi asiakkaamme tarjoilee arkisin maittavan lounaan salaattipöydän kera. 

Työ on pääsääntöisesti carte tarjoilua, mutta baariosaaminenkin on plussaa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on vakituinen työsuhde. Työ on vuorotyötä.

Toivomme sinulta alan ammatillista koulutusta, ja/ tai aikaisempaa kokemusta monipuolisista tarjoilijan tehtävistä. Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä, sillä ajoittain suositussa ruokaravintolassa tulee väistämättä olemaan hieman hektistä.

Tarjoamme sinulle mahtavan tilaisuuden kartuttaa ravintola- alan kokemustasi mahtavan työporukan kanssa, sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Laita hakemus suoraan tästä, tai sähköpostilla osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy