(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Laanilan Kievari, Saariselkä
Barona Lapland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Laanilan Kievari haluaa tarjota vierailleen elämyksiä. Heillä kyse ei ole vain vatsan täyttämisestä vaan kaikkien palasten loksahtamisesta kohdalleen. Tärkeässä roolissa on tarkasti mietitty ruokatuote puhtaista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista. Mahdollisimman moni raaka-aineista on itse käyty poimimassa omalta pihalta tai lähimetsästä. Omin käsin tehdään ja valmistetaan kaikki mitä vaan pystytään. Ruoan ja juoman yhdistäminen on heille tärkeää ja viinilista on rakennettu tukemaan ruokatuotetta.

Haluaisitko sinä lähteä talvisesongiksi Lappiin etsimään uusia kokemuksia, tutustumaan uusiin ihmisiin ja nauttimaan Lapin luonnosta.

Etsimme A LA CARTE TARJOILIJAA Laanilan Kievariin Saariselälle.

Tarjoilijana hoidat itsenäisesti koko tarjoilun aina ruoka- ja viinisuosittelusta laskutukseen ja huolehdit, että asiakkaan käynti ravintolassa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan. Työvuorossa toimitaan pääosin yksin.

Sinulla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti ainakin suomea, muut kielet katsotaan eduksi.

Palkkaus TES:in tai sopimuksen mukaan kokemusvuodet huomioiden.

Majoittuminen on järjestetty puolestasi, sillä maksullinen yksiö järjestyy (vuokra 300eur/kk) työpaikan läheisyydessä.

Päästäksesi mukaan, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta. Teemme haastatteluja ja päätöksiä jo hakuaikana, kuulemisiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.