(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, La Famiglia Flamingo, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle tarjoilijoita osa- ja kokoaikaiseen työsuhteeseen ravintola La Famigliaan Flamingoon. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Meillä viihtyvät perheet, ystävät, työporukat....kaikenikäiset ystävämme! Tarjoamme reilua amerikanitalialaista ruokaa ja kodikasta välitöntä tunnelmaa sekä erinomaista asiakaslähtöistä palvelua. Me La Famigliassa arvostamme luottamusta ja tiimimme onkin yhtä suurta perhettä. Saman luottamuksen ja lämpimän tunnelman haluamme välittyvän myös asiakkaillemme, kiireessäkin.

Haemme tarjoilijoita koko- ja osa- aikaiseen työsuhteeseen La Famigliaan. La Famiglia sijaitsee Vantaalla, viihdekeskus Flamingon 1. kerroksessa.


Edellytämme sinulta

Perheeseemme mahtuu paljon iloa ja tekemisen meininkiä ja tämä välittyy myös aidosti asiakkaillemme. Sinulla on reipas ja iloinen ote tarjoilijan työhön- haluat luoda parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen omalla persoonallisella tyylilläsi. Omaat aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä sekä pidät myös yhdessä tekemisestä ja tiiminä toimimisesta.

Meillä La Famigliassa pääset hyödyntämään kielitaitoasi, sillä La Famigliassa käy paljon kansainvälisiä asiakkaita sijaintinsa sekä Viihdekeskuksessa sijaitsevan Suomen suurimman hotellin myötä. La Famiglian yhteydessä toimii juoma- ja seurusteluravintola Sir Eino, jossa sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä vuoroja. Lupaamme, että saat kattavan perehdytyksen onnistuaksesi työssäsi.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, mielenkiintoisen työympäristön ja monipuoliset työtehtävät sekä HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut. HOK-Elanto on työnantajana vastuullinen ja luotettava. Henkilökunnalla on käytössään maksuton pysäköinti parkkihallissa. Myös julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Staffpoint toimii yhteistyökumppanina HOK-Elannolle ja käsittelee kyseisen työpaikan hakemukset.
Valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Bettina Rytsy
Rekrytointikonsultti, Horeca 
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki 
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001 
bettina.rytsy@staffpoint.fi 
www.staffpoint.fi