(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Kuortaneen Urheiluopisto
Kuortaneen Urheiluopisto/Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2017
Kuortaneen puhdas, kaunis luonto ja urheiluopiston mahdollisuudet tarjoavat viihtyisän työympäristön. Urheiluopisto tarjoaa liikunnallisia elämyksiä liikuntahotellin majoittujille sekä mahtavat puitteet eri urheilulajeihin. Liikuntahotellin yhteydessä toimivat Cafe Tassi, Eppula Buffet ja ravintola Aalto, jotka tarjoavat monipuolisia ja terveellisiä ruokailuvaihtoehtoja moneen makuun sekä noutopöydästä että kuukausittain vaihtuvalta ala carte listalta. Ravintolat palvelevat vuoden jokaisena päivänä.

Haemme asiakkaallemme Kuortaneen Urheiluopistolle tarjoilijoita kesäksi 2018. Toivomme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta ja aurinkoista olemusta. Aikaisempi kokemus tarjoilijan työtehtävistä katsotaan eduksi. Aloitus sopimuksen mukaan kesäkuun alusta jatkuen elokuun loppuun asti. Töitä on tarjolla keskimäärin 90 tuntia / 3 viikossa, työvuoroja voi olla minä viikonpäivänä tahansa. Työ on 2-vuorotyötä, joten odotamme hakijalta joustavuutta työskennellä ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle:
- Vaihtelevan ja vastuullisen työn tunnetulla asiakkaallamme
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi
- Kannustavat työkaverit
- Vahvan organisaation tueksesi koko työskentelysi ajan
- Hyvät liikuntamahdollisuudet
- Apuamme asumisjärjestelyihin

Urheiluopistomaailmasta lisätietoa: www.kuortane.com

Hakijoiden käsittely aloitetaan heti. Täytä hakemus ja anna osaamisesi näkyä varmistaen paikkasi haastatteluun toimistollemme!