(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija kesäksi
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Rauman Lukko Oy on alueellaan vahva brändi ja talousalueen imagon rakentaja sekä merkittävin urheiluseura. Lukko vaikuttaa vahvasti myös yhteiskuntaan ja on merkittävä työllistäjä Rauman seudulla.

Haemme nyt konserniimme Rauman Lukolle ravintola Tifosiin TARJOILIJAA kesäksi. Pääset työskentelemään myös Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmirannan juhlatarjoilujen parissa.

Odotamme iloista asiakaspalveluasennetta, reipasta otetta kiiretyöskentelyyn, täysi-ikäisyyttä sekä alan koulutusta tai kokemusta. Anniskelu- ja hygieniapassi luetaan eduksi.

Työvuorot sijoittuvat klo 06 – 02. Tunnit sopimuksen mukaan. Auto ja ajokortti ovat eduksi. Näin pääset joustavasti työkohteisiisi.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8–16 antaa:

Jaana Koivumäki
044 765 7210

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.